Advies

Uw huis trekt meer aandacht en verkoopt sneller met een goede presentatie. Wij voeren het volledige presentatietraject in eigen huis uit en zijn daar trots op. Onze gespecialiseerde woonhuisfotograaf Mario trad in 2010 bij ons in dienst. Hij is inmiddels gecertificeerd ARMT-makelaar, maar blijft trouw aan zijn passie: woningen fotograferen, van binnen en van buiten.

Gratis presentatieadvies

U heeft vast wel eens naar zo’n tv-programma gekeken, waar een paar simpele aanpassingen aan een woning ineens wonderen lijken te verrichten. Ook wij hebben die ervaring. Daarom krijgt u bij ons een gratis presentatieadvies. U krijgt bezoek van Diana die tips geeft en praktische ondersteuning biedt om uw woning optimaal te presenteren voor de fotosessie en bezichtigingen. Uw voordeel: snellere verkoop en meer opbrengst.

"Samen met het team van Laan Makelaars is mijn appartement top gepresenteerd en gefotografeerd. De communicatie en adviezen zijn duidelijk, open en zeer klantgericht! Waardoor er een snelle verkoop is gerealiseerd! Kortom: een enorm fijne samenwerking waarin de klant en zijn/haar huis absoluut centraal staan! Dank jullie wel!" - Hanneke van der Werff opdrachtgever verkoop

Uw woning op social media

In het verkoopproces rond uw woning zijn social media tegenwoordig cruciaal. Naast ons eigen netwerk en Funda is onze Facebookpagina een welkome toevoeging. Onze sneak previews zijn in de regio bekend en al door vele andere makelaars overgenomen. Sinds 2017 hebben we een gepassioneerde expert in media in huis. Haar naam is Lesley en zij brengt uw te verkopen woning tot leven met video's, vlogs en liveopnames die de show stelen op Facebook.

Kijk voor een indruk op onze Facebookpagina.

Adviesgesprek aanvragen Onze Facebook-feed