Referenties

Social Media, een geweldig communicatiekanaal, open en transparant. Via onze facebookpagina kunnen onze relaties referenties geven. Dit maakt je kwetsbaar maar houdt je ook scherp om altijd weer te streven naar een goede samenwerking. De referenties van relaties waarmee wij hebben samengewerkt leest u hieronder, ongefilterd en transparant.

5 van de 5 sterren

Ruben van Amerongen

5 van de 5 sterren

Jullie zijn een superteam!! Als aan- en verkoopmakelaar!! Professioneel, klant- en oplossingsgericht, luisterend slagvaardig & adequaat dit alles in een prima balans aangevuld met uitstekende service!!
Kortom; Nix te katten

Ronald Koster

5 van de 5 sterren

Vakkundig, professioneel en super vriendelijk. Binnen 24 uur 3 bezichtigingen en eigelijk ook al stiekem verkocht! Wij danken heel team Laan Makelaars voor de snelle verkoop van ons huis!

Paul En Sem Evers

5 van de 5 sterren

Edwin Spruijt

5 van de 5 sterren

Wij zijn erg tevreden! Een makelaar die echt iets voor je doet en het hele team is erg prettig in de omgang. Wij bevelen Laan makelaar van harte aan.

Nelleke de Vries

5 van de 5 sterren

Echt een super makelaar! Ons huis was al verkocht voor dat het op funda is geweest! Ook het na traject wordt uitstekend begeleid!

Michel Drent

5 van de 5 sterren

Yvonne Kelder-brons

5 van de 5 sterren

Samen met mijn vriendin hebben we in totaal 3 huizen bekeken. Dit deden we samen met Danny Laan die ons goede tips gaf en enorm met ons meeleefde. Wij vonden het onwijs prettig zo! Nogmaals bedankt Danny en zodra ons huisje af is ben je altijd welkom voor een bakkie

David Ambriola

5 van de 5 sterren

Menno van den Berg

5 van de 5 sterren

Een vriendin raadde ons aan om bij Laan makelaars langs te gaan voor een aankoopmakelaar. We vonden deze in de persoon van Danny Laan. We zijn uitermate tevreden in de begeleiding die Danny en zijn team ons heeft gegeven. We hadden het gevoel dat Danny onze rots in de branding was in de begeleiding van het aankoopproces. Zijn aanpak is objectief, eerlijk, professioneel en ook realistisch. Door deze aanpak heeft Danny ons geld bespaard en zijn we als gezin nu gelukkig in ons nieuwe huis. Ik raad dan ook iedereen aan om langs te gaan bij Laan makelaars mocht je een huis willen kopen of verkopen!

Benny Canter Visscher

5 van de 5 sterren

Een fijne en vakkundige makelaar. Bedankt Danny!

Youri Opmeer

5 van de 5 sterren

Wat heeft laan makelaar een fantastisch team .ons huis super snel verkocht en ook de aankoop van het nieuwe huis super goed geregeld.

Silvia en Frank Boomstra

5 van de 5 sterren

Nadat Danny Laan ons fantastisch begeleid had bij de aankoop van onze nieuwe woning hebben hij en zijn team ook nog eens supersnel onze oude woning in zeven weken verkocht. De manier waarop wij op de hoogte gehouden werden en de persoonlijke begeleiding hebben ervoor gezorgd dat het hele proces soepel verlopen is! Bedankt Emmy, Mario, Frans en Danny!

Jaap van Dijk

5 van de 5 sterren

Frans Laan als aankoopmakelaar bij ons droomhuis, super!! Dan nog Danny Laan die ons oude huis binnen twee weken heeft verkocht! Kundige makelaars, persoonlijk en betrokken.

Laura Zethof

5 van de 5 sterren

Wat zal ik zeggen 2 weken in de verkoop en huis verkocht :-) Danny en zijn team weten de zaak goed in te schatten en geven goed advies voor fotos en redelijkheid van verkoop prijs. Trouwens ook onze nieuwe woning bij Danny en team gekocht. Super tevreden nu even de rekening afwachten :-) (korting mag)

Rene van Deutekom

5 van de 5 sterren

Boy KB

5 van de 5 sterren

Super geholpen door Danny en uiteraard de mensen achter de schermen! Vriendelijk en zakelijk tegelijk! Top! Super blij met mijn eerste huis!

Jowie Sijwerden

5 van de 5 sterren

Wij zijn super tevreden over de samenwerking met Laan Makelaars. Hadden voor de tijd al veel positieve verhalen gehoord en toen wij de sprong in t diepe namen, stonden Danny en zijn team voor ons klaar. Altijd duidelijke communicatie in Jip & Janneke taal (dat is als compliment bedoeld). Uiteindelijk binnen 3 maanden ons huis verkocht!

Monique van Niel

5 van de 5 sterren

Gewoon goed geholpen bij de aankoop van ons huis. En nog altijd hartstikke blij ermee

Saskia van Raalte - van der Wal

5 van de 5 sterren

Danny, super bedankt voor al je hulp en advies. Wat een top service van jullie, en wij zijn super blij met onze eerste koophuis, ook dankzij jouw hulp is dit allemaal gelukt, en nu gaan wij met alle plezier in onze eerste koophuis wonen, Nogmaals bedankt voor alles

Ricky Los

5 van de 5 sterren

Fijne makelaar om mee samen te werken! Ons appartement was binnen no time verkocht! Prima service dus echt een aanrader als je overweegt om je huis te koop te zetten!

Petra Slikker - Vermeij

5 van de 5 sterren

Ons huis staat nu te koop bij Laan, sinds 2 weken! Maar alles tot nu toe zijn wij meer dan tevreden! Top Makelaar!

Ilse Brattinga

5 van de 5 sterren

Dankzij Laan Makelaars ons huis binnen 3 maanden verkocht, top!! Bedankt Danny en team !!

Renee van der Veen

5 van de 5 sterren

Laan Makelaars is een kantoor waar je op een vakkundige manier wordt geholpen! Hun visie op de huizenmarkt is conform de markt reëel! Een makelaarskantoor die veel verder gaan dan je huis even te koop zetten!!! Een aanrader voor de mensen die hun huis snel kwijt willen!!!!

Jan Dobma

5 van de 5 sterren

Ons huis binnen 4 maanden verkocht! Terwijl we er een hard hoofd in hadden

Ilse Marleen Smit

5 van de 5 sterren

Ons huis met een reële vraagprijs te koop gezet en met 3 maanden verkocht! Prettige samenwerking met Laan Makelaars! Zeker een aanrader

Remi van Niel

5 van de 5 sterren

Dankzij goede begeleiding van Laan Makelaars hebben we ons huisje verkocht. Gisteren de sleutel overdracht gehad. Nu nog even wachten totdat we ons eigen paleisje kunnen betrekken. Bedankt!

Marisa Bena Brandini

5 van de 5 sterren

Een maand geleden ons huis binnen 18 uur verkocht. Vandaag ons droomhuis gekocht. Dit alles met dank aan danny! Alles is super snel gegaan, wat zijn wij blij en dankbaar. Danny je bent een topper!!

Stephanie Darphorn

5 van de 5 sterren

Romy Van de Staaij

5 van de 5 sterren

Fijn samen gewerkt. Verstaan hun vak. past zich aan aan de verkopers. Staat ook open voor eens wat anders.

Tom van Doorn

5 van de 5 sterren

Gedurende het gehele aankoop proces, van eerste bezichtiging tot de sleuteloverdracht, heb ik zeer professionele ondersteuning ontvangen. Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord, waardoor ik met veel vertrouwen mijn nieuwe woning betrek

Arjan van Kooten

5 van de 5 sterren

Danny heeft met zijn professionele instelling ons huis binnen 3 dagen verkocht.

Diana van Aals AbelsK

5 van de 5 sterren

Bij alle twee de woningen een topmakelaar gebleken. Binnen redelijke tijd zefs twee woningen verkocht met behulp van Danny. En de service verdient eigenlijk nog een ster meer.

Monique Buijze - Kempers

5 van de 5 sterren

Onze verkoopmakelaar. In 6 weken mijn huis verkocht super! Aankoop nu bezig gaat goed!

Jeffrey Boelen

5 van de 5 sterren

Danny was onze verkoopmakelaar, ondanks dat er van ons type huis er nog 8 te koop stonden in de buurt wist Danny ons huis te verkopen met zeer goed resultaat. Danny is een echte marktkenner en heeft een realistische kijk op de huizenmarkt.
Daarom hebben wij ook bij Danny na ons verkoop een huis bij hem gekocht, wat ook zeer prettig verliep.
Dus voor een goede makelaar kan ik iedereen Laan Makelaars aanbevelen.

Job Bais

5 van de 5 sterren

Nils Verschoor

5 van de 5 sterren

Danny ws onze aankoopmakelaar en daar waren wij erg blij mee! Betrouwbaar, punctueel, flexibel, klantvriendelijk en vakman zijn woorden die zo even bij mij opkomen. Daarnaast hadden wij leuk contact en aangezien een huis kopen vooral ook leuk moet zijn, was dit ook niet onbelangrijk voor ons. Kortom: aanrader!

Petra van Dooren - Lansdorp

5 van de 5 sterren

Danny, dank je wel voor het vinden van een mooi eerste huisje in Julianadorp.

Michael Biersteker

5 van de 5 sterren

Jong, snel en dynamisch

Joyce Holman

5 van de 5 sterren

Goede service en zeer klantvriendelijk

Stefan N Stephanie Kooiman

5 van de 5 sterren

Raymond Offerman

5 van de 5 sterren

Bedankt voor de goede adviezen en de hulp bij de verkoop van ons huis.

Yvonne Zwart