Den Helder - JulianadorpSchagen - Hollands Kroon

Referenties

Social Media, een geweldig communicatiekanaal, open en transparant. Via onze facebookpagina kunnen onze relaties referenties geven. Dit maakt je kwetsbaar maar houdt je ook scherp om altijd weer te streven naar een goede samenwerking. De referenties van relaties waarmee wij hebben samengewerkt leest u hieronder, ongefilterd en transparant.

Ruben van Amerongen
5 van de 5 sterren

Ronald Koster
5 van de 5 sterren / Jullie zijn een superteam!! Als aan- en verkoopmakelaar!! Professioneel, klant- en oplossingsgericht, luisterend slagvaardig & adequaat dit alles in een prima balans aangevuld met uitstekende service!!
Kortom; Nix te katten

Paul En Sem Evers
5 van de 5 sterren /  Vakkundig, professioneel en super vriendelijk.
Binnen 24 uur 3 bezichtigingen en eigelijk ook al stiekem verkocht!
Wij danken heel team Laan Makelaars voor de snelle verkoop van ons huis!

Edwin Spruijt
5 van de 5 sterren

Nelleke de Vries
5 van de 5 sterren / Wij zijn erg tevreden! Een makelaar die echt iets voor je doet en het hele team is erg prettig in de omgang. Wij bevelen Laan makelaar van harte aan.

Michel Drent
5 van de 5 sterren / Echt een super makelaar! Ons huis was al verkocht voor dat het op funda is geweest! Ook het na traject wordt uitstekend begeleid!

Yvonne Kelder-brons
5 van de 5 sterren

David Ambriola
5 van de 5 sterren / Samen met mijn vriendin hebben we in totaal 3 huizen bekeken. Dit deden we samen met Danny Laan die ons goede tips gaf en enorm met ons meeleefde. Wij vonden het onwijs prettig zo! Nogmaals bedankt Danny en zodra ons huisje af is ben je altijd welkom voor een bakkie

Menno van den Berg
5 van de 5 sterren

Benny Canter Visscher
5 van de 5 sterren / Een vriendin raadde ons aan om bij Laan makelaars langs te gaan voor een aankoopmakelaar. We vonden deze in de persoon van Danny Laan. We zijn uitermate tevreden in de begeleiding die Danny en zijn team ons heeft gegeven. We hadden het gevoel dat Danny onze rots in de branding was in de begeleiding van het aankoopproces. Zijn aanpak is objectief, eerlijk, professioneel en ook realistisch. Door deze aanpak heeft Danny ons geld bespaard en zijn we als gezin nu gelukkig in ons nieuwe huis. Ik raad dan ook iedereen aan om langs te gaan bij Laan makelaars mocht je een huis willen kopen of verkopen!

Youri Opmeer
5 van de 5 sterren / Een fijne en vakkundige makelaar. Bedankt Danny!

Silvia en Frank Boomstra
5 van de 5 sterren / Wat heeft laan makelaar een fantastisch team .ons huis super snel verkocht en ook de aankoop van het nieuwe huis super goed geregeld.

Jaap van Dijk
5 van de 5 sterren / Nadat Danny Laan ons fantastisch begeleid had bij de aankoop van onze nieuwe woning hebben hij en zijn team ook nog eens supersnel onze oude woning in zeven weken verkocht. De manier waarop wij op de hoogte gehouden werden en de persoonlijke begeleiding hebben ervoor gezorgd dat het hele proces soepel verlopen is! Bedankt Emmy, Mario, Frans en Danny!

Laura Zethof
5 van de 5 sterren /  Frans Laan als aankoopmakelaar bij ons droomhuis, super!!
Dan nog Danny Laan die ons oude huis binnen twee weken heeft verkocht!
Kundige makelaars, persoonlijk en betrokken.

Rene van Deutekom
5 van de 5 sterren /  Wat zal ik zeggen 2 weken in de verkoop en huis verkocht :-) Danny en zijn team weten de zaak goed in te schatten en geven goed advies voor fotos en redelijkheid van verkoop prijs. Trouwens ook onze nieuwe woning bij Danny en team gekocht.
Super tevreden nu even de rekening afwachten :-) (korting mag)

Boy KB
5 van de 5 sterren

Jowie Sijwerden
5 van de 5 sterren / Super geholpen door Danny en uiteraard de mensen achter de schermen! Vriendelijk en zakelijk tegelijk! Top! Super blij met mijn eerste huis!

Monique van Niel
5 van de 5 sterren / Wij zijn super tevreden over de samenwerking met Laan Makelaars. Hadden voor de tijd al veel positieve verhalen gehoord en toen wij de sprong in t diepe namen, stonden Danny en zijn team voor ons klaar. Altijd duidelijke communicatie in Jip & Janneke taal (dat is als compliment bedoeld). Uiteindelijk binnen 3 maanden ons huis verkocht!

Saskia van Raalte - van der Wal
5 van de 5 sterren / Gewoon goed geholpen bij de aankoop van ons huis. En nog altijd hartstikke blij ermee

Ricky Los
5 van de 5 sterren / Danny, super bedankt voor al je hulp en advies. Wat een top service van jullie, en wij zijn super blij met onze eerste koophuis, ook dankzij jouw hulp is dit allemaal gelukt, en nu gaan wij met alle plezier in onze eerste koophuis wonen, Nogmaals bedankt voor alles

Petra Slikker - Vermeij
5 van de 5 sterren / Fijne makelaar om mee samen te werken! Ons appartement was binnen no time verkocht! Prima service dus echt een aanrader als je overweegt om je huis te koop te zetten!

Ilse Brattinga
5 van de 5 sterren / Ons huis staat nu te koop bij Laan, sinds 2 weken! Maar alles tot nu toe zijn wij meer dan tevreden! Top Makelaar!

Renee van der Veen
5 van de 5 sterren / Dankzij Laan Makelaars ons huis binnen 3 maanden verkocht, top!! Bedankt Danny en team !!

Jan Dobma
5 van de 5 sterren / Laan Makelaars is een kantoor waar je op een vakkundige manier wordt geholpen! Hun visie op de huizenmarkt is conform de markt reëel! Een makelaarskantoor die veel verder gaan dan je huis even te koop zetten!!! Een aanrader voor de mensen die hun huis snel kwijt willen!!!!

Ilse Marleen Smit
5 van de 5 sterren / Ons huis binnen 4 maanden verkocht! Terwijl we er een hard hoofd in hadden

Remi van Niel
5 van de 5 sterren / Ons huis met een reële vraagprijs te koop gezet en met 3 maanden verkocht! Prettige samenwerking met Laan Makelaars! Zeker een aanrader

Marisa Bena Brandini
5 van de 5 sterren / Dankzij goede begeleiding van Laan Makelaars hebben we ons huisje verkocht. Gisteren de sleutel overdracht gehad. Nu nog even wachten totdat we ons eigen paleisje kunnen betrekken. Bedankt!

Stephanie Darphorn
5 van de 5 sterren / Een maand geleden ons huis binnen 18 uur verkocht. Vandaag ons droomhuis gekocht. Dit alles met dank aan danny! Alles is super snel gegaan, wat zijn wij blij en dankbaar. Danny je bent een topper!!

Romy Van de Staaij
5 van de 5 sterren

Tom van Doorn
5 van de 5 sterren / Fijn samen gewerkt. Verstaan hun vak. past zich aan aan de verkopers. Staat ook open voor eens wat anders.

Arjan van Kooten
5 van de 5 sterren / Gedurende het gehele aankoop proces, van eerste bezichtiging tot de sleuteloverdracht, heb ik zeer professionele ondersteuning ontvangen. Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord, waardoor ik met veel vertrouwen mijn nieuwe woning betrek

Diana van Aals Abels
5 van de 5 sterren / Danny heeft met zijn professionele instelling ons huis binnen 3 dagen verkocht.

Monique Buijze - Kempers
5 van de 5 sterren / Bij alle twee de woningen een topmakelaar gebleken. Binnen redelijke tijd zefs twee woningen verkocht met behulp van Danny. En de service verdient eigenlijk nog een ster meer.

Jeffrey Boelen
5 van de 5 sterren / Onze verkoopmakelaar. In 6 weken mijn huis verkocht super! Aankoop nu bezig gaat goed!

Job Bais
5 van de 5 sterren / Danny was onze verkoopmakelaar, ondanks dat er van ons type huis er nog 8 te koop stonden in de buurt wist Danny ons huis te verkopen met zeer goed resultaat. Danny is een echte marktkenner en heeft een realistische kijk op de huizenmarkt.
Daarom hebben wij ook bij Danny na ons verkoop een huis bij hem gekocht, wat ook zeer prettig verliep.

Dus voor een goede makelaar kan ik iedereen Laan Makelaars aanbevelen.

Nils Verschoor
5 van de 5 sterren

Petra van Dooren - Lansdorp
5 van de 5 sterren / Danny ws onze aankoopmakelaar en daar waren wij erg blij mee! Betrouwbaar, punctueel, flexibel, klantvriendelijk en vakman zijn woorden die zo even bij mij opkomen. Daarnaast hadden wij leuk contact en aangezien een huis kopen vooral ook leuk moet zijn, was dit ook niet onbelangrijk voor ons. Kortom: aanrader!

Michael Biersteker
5 van de 5 sterren / Danny, dank je wel voor het vinden van een mooi eerste huisje in Julianadorp.

Joyce Holman
5 van de 5 sterren / Jong, snel en dynamisch

Stefan N Stephanie Kooiman
5 van de 5 sterren / Goede service en zeer klantvriendelijk

Raymond Offerman
5 van de 5 sterren

Yvonne Zwart
5 van de 5 sterren / Bedankt voor de goede adviezen en de hulp bij de verkoop van ons huis.