Den Helder - JulianadorpSchagen - Hollands Kroon

Over Laan

Laan (mv. lanen): een weg, aan beide zijden met bomen beplant. / Een ondernemersfamilie uit Den Helder.

Laan Makelaars heeft zich volledig gespecialiseerd in de aan- en verkoop van bestaande woningen in de Kop van Noord-Holland. Dat is onze passie en daar zijn we goed in. Samen gaan wij voor een resultaat waar u blij van wordt.

Wij zijn een middelgroot kantoor gevestigd in Den Helder met een jong, enthousiast team. We bieden een mooie mix van dertig jaar ervaring en jonge specialisten in het makelaarsvak, presentatietechnieken, fotografie en social media. De Kop van Noord-Holland is ons ‘thuis’. Wij staan u terzijde als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en onafhankelijk taxateur.

Een huis kopen of verkopen is een grote stap die veel vragen oproept. Bij ons krijgt u altijd eerlijk en helder antwoord.

Uw makelaar in de Kop van Noord-Holland
De basis voor Laan Makelaars in Den Helder is gelegd in 1990, door Frans Laan. Hij richtte in dat Jaar LDH Vastgoed op – Laan Den Helder Vastgoed. In 2009 trad Danny in de zaak, de oudste zoon van Frans. Ze besluiten samen verder te gaan onder de naam Laan Makelaars en bouwen een fijn team van enthousiaste medewerkers om zich heen. Dat team staat klaar voor u!

Laan Makelaars is actief in de hele regio Kop van Noord-Holland. Ons hoofdkantoor staat in Den Helder en daarnaast hebben wij een vestiging in de gemeente Schagen die wij delen met De Hypotheker. Bovendien werken we nauw samen met Wiessell Makelaardij in Alkmaar.

Laan Makelaars is aangesloten bij brancheorganisatie VBO, gecertificeerd door het SCVM en aangesloten bij het NWWI.

Vrijblijvend verkoop- of aankoopgesprek?
Bel of mail ons of maak gebruik van ons de contactpagina.