Den Helder - JulianadorpSchagen - Hollands Kroon
De makelaars

Verkoopbegeleiding

De verkoop van uw huis roept altijd vragen op en luidt een spannende fase in. Samen maken we ons sterk voor het beste resultaat.

Uw huis is misschien wel uw rijkste bezit. Maar wat is uw huis precies waard en hoe toont u die waarde aan kandidaat-kopers? Als ervaren makelaars, met kennis van uw regio, gaan wij samen met u aan de slag. Wij sturen en adviseren, u neemt de eindbeslissing.

Van adviesgesprek tot verkoop
Bij Laan Makelaars beginnen we altijd met een open adviesgesprek, waarbij u nog nergens aan gebonden bent. U krijgt van ons een waarderapport van uw woning en we vertellen wat we voor u kunnen betekenen. Vertrouwt u de verkoop van uw woning aan ons toe, dan zetten we ons presentatieteam aan het werk en starten we met de social media campagnes. U krijgt maximale aandacht, service en kwaliteit. Voor meer informatie over ons eigen presentatieteam en voorbeelden van onze pagina kunt u de pagina presentaties bekijken.

Er zijn prachtige foto’s gemaakt en ons huis stond snel te koop. Binnen drie weken kwam er al een openingsbod. In het proces dat volgde, kregen we op al onze vragen direct antwoord, zodat we precies wisten wat er gebeurde. Het ging echt snel: binnen enkele weken was de verkoop beklonken.” - Thomas & Lilly opdrachtgevers aankoop en verkoop.

Waarom Laan Makelaars?

  • Uw woning is zichtbaar bij de opvallendste makelaar van uw regio

  • Maximale transparantie in aanpak en prijs

  • Focus op de verkoop van bestaande woningen en appartementen

  • Herkenbaarheid en succesvolle media campagnes

  • Van presentatie tot afhandeling, alles in eigen hand

  • Ook ’s avonds en op zaterdagen bereikbaar en beschikbaar

  • In 2016/2017 meer dan 250 woningen met succes verkocht

Maak een afspraak voor een adviesgesprek en waarderapport op onze kosten

Contact