Den Helder - JulianadorpSchagen - Hollands Kroon

Nieuwbouw

Naar een nieuwbouwwoning? Uw huidige woning is ons project.

Er staan in de Kop van Noord-Holland tal van nieuwbouwprojecten op stapel. Iets voor u? Dan zorgen we er samen voor dat de aankoop van uw nieuwbouwwoning goed wordt gecontroleerd en uw bestaande woning snel en goed wordt verkocht.

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning krijgt u te maken met een projectmakelaar. Dit is de verkoopmakelaar van het nieuwbouwproject.

Specialist in bestaande woningen
Voor de verkoop van uw huidige woning bent u goed af met een specialist in bestaande woningen. Wij hebben ons werkterrein bewust afgebakend: geen nieuwbouwprojecten, geen bedrijfspanden, geen verhuurd, maar alleen de verkoop bestaande woningen en appartementen. Daar ligt onze passie, daar hebben we verstand van. U krijgt van ons een onafhankelijk advies en wij behandelen uw te verkopen woning als ons exclusief project.

"Wij hebben ons huis binnen 2 weken verkocht via Laan makelaars! Danny heeft ons echt geweldig geholpen en wij hebben hierdoor ons droomhuis in het Willem Alexanderhof kunnen kopen. Zonder zijn hulp was dit geen optie! Ik raad iedereen Laan aan"  - Joseline Jacobs opdrachtgever verkoop en aankoop nieuwbouw

Koopt u een nieuwbouwwoning en kiest u ons als verkoopmakelaar voor uw huidige woning? Dan begeleiden wij u ook kosteloos bij uw aankoopproces door middel van;

  • Een controle op uw koop- en aanneemovereenkomst van het nieuwbouw

  • Een opleveringskeuring als uw nieuwbouwwoning klaar is
     

Vrijblijvend adviesgesprek met waarderapport voor uw huidige woning?
Neem dan zeker contact op.

Contact