Den Helder - JulianadorpSchagen - Hollands Kroon

Nieuwbouw

Naar een nieuwbouwwoning? Uw huidige woning is ons project.

Er staan in de Kop van Noord-Holland tal van nieuwbouwprojecten op stapel. Iets voor u? Dan zorgen we er samen voor dat de aankoop van uw nieuwbouwwoning goed wordt gecontroleerd en uw bestaande woning goed wordt verkocht om de overstap naar uw nieuwe woning soepel te laten verlopen.

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning krijgt u te maken met een projectmakelaar. Dit is de verkoopmakelaar van het nieuwbouwproject. Laan Makelaars staat u bij, onafhankelijk en volledig in uw belang. 

Specialist in bestaande woningen
Voor de verkoop van uw huidige woning bent u goed af met een specialist in bestaande woningen, wij hebben ons werkterrein bewust afgebakend. Geen nieuwbouwprojecten, geen bedrijfspanden, geen verhuur, alleen de verkoop bestaande woningen en appartementen. Daar ligt onze passie, daar hebben we verstand van. Met meer dan 180 gerealiseerde verkopen dit jaar zijn wij verreweg koploper in uw regio. U krijgt van ons een onafhankelijk advies en wij behandelen uw te verkopen woning als ons exclusief project.

"Wij hebben ons huis binnen 2 weken verkocht via Laan makelaars! Danny heeft ons echt geweldig geholpen en wij hebben hierdoor ons droomhuis in het Willem Alexanderhof kunnen kopen. Zonder zijn hulp was dit geen optie! Ik raad iedereen Laan aan"  - Joseline Jacobs opdrachtgever verkoop en aankoop nieuwbouw

Koopt u een nieuwbouwwoning en kiest u ons als verkoopmakelaar voor uw huidige woning? Dan begeleiden wij u ook kosteloos bij uw aankoopproces door middel van;

  • Een controle op uw koop- en aanneemovereenkomst van het nieuwbouw.

  • Een onafhankelijke opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning.
     

Vrijblijvend adviesgesprek met waarderapport voor uw huidige woning?
Neem dan zeker contact op.

Contact