Den Helder - JulianadorpSchagen - Hollands Kroon

Koopbegeleiding

Een woning koop je niet iedere dag. Het is meer dan alleen een dak boven je hoofd, het is je thuis. Voor velen is het de belangrijkste aankoop uit hun leven. Persoonlijke aankoopbegeleiding scheelt u veel zorgen en maakt van uw aankoop een feest.
 

  • U staat op het punt om u voor een aanzienlijk bedrag vast te leggen

  • De verkoopmakelaar is nooit objectief, hij dient het belang van de verkoper

  • Voor een ‘product’ als een woning vindt u op internet geen reviews

  • Juridische procedures en belemmeringen zijn niet altijd even begrijpelijk

  • Verborgen gebreken? Als koper heeft u een eigen onderzoeksplicht


Zekerheid bij aankoop bestaande woning
Er bestaan veel goede redenen om een eigen adviseur in te schakelen bij de aankoop van uw woning. Als u gebruikmaakt van de expertise van Laan als aankoopmakelaar, kost dat nog geen fractie van de aankoopprijs en zal zich eenvoudig terugverdienen. U krijgt er veel zekerheid voor terug.

“Een vriendin raadde ons aan om bij Laan makelaars langs te gaan voor aankoop. We zijn uitermate tevreden in de begeleiding die Danny en zijn team ons heeft gegeven. We hadden het gevoel dat Danny onze rots in de branding was in de begeleiding van het aankoopproces. Zijn aanpak is objectief, eerlijk, professioneel en ook realistisch. Door deze aanpak heeft Danny ons geld bespaard en zijn we als gezin nu gelukkig in ons nieuwe huis.” – Benny Canter Visscher opdrachtgever aankoop

Scherpe onderhandelaar bespaart u geld
Met meer dan dertig jaar ervaring is er geen wijk of straat in Den Helder en Julianadorp waar onze aankoopmakelaar niet is geweest. Als erkend registertaxateur schatten wij de waarde van uw aan te kopen woning goed in en hebben wij een scherp oog voor juridische en bouwkundige belemmeringen. Onze aankoopmakelaar is een scherpe onderhandelaar die voor u de beste prijs realiseert. Dat kan u zomaar duizenden euro’s schelen.

Uit voorzorg, met nazorg
U neemt een aankoopmakelaar mee uit voorzorg. Maar dat is niet alles. Bij ons bent u ook verzekerd van persoonlijke nazorg. Wij begeleiden u bij de eindinspectie en tijdens de notariële afwikkeling van uw aankoop. Treden er na de sleuteloverdracht toch problemen op, dan blijven wij voor uw belangen instaan. Zonder extra kosten.

Advies over uw aankoop, hypotheken, taxatierapporten en bouwkundige keuringen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contact